Gå dig rask

Cornwall, en pilgrimsfærd langs kystvejen SWCP (South West Coast Path)

juni 2014

Pilgrimsfærd i Cornwall ad kystvejen SWCP

Dagbogsberetning fra 3 ugers pilgrimsfærd i juni 2014 fra Bude til Plymouth af South West Coast Path (SWCP). Cornwall ligger i det sydlige england og byder på store naturoplevelser og alle bliver budt velkommen af den gæstfrie kystbefolkning. Englændere er open-minded af natur. 

Pilgrimsfærd i Cornwall

Pilgrimsvandring via Francigena, Camino de Santiago

4. juli 2013

Pilgrimsvandring "Via Francigena"

- At se på verden, medens hjertet smiler 

Vi er to søstre der sammen har gået pilgrimsvejen "Via Francigena" i maj og juni 2013. Det var vores hensigt at skrive undervejs om vores umiddelbare indtryk, men det viste sig at der ikke var internet-muligheder, medmindre vi selv havde taget vores pc med.

I stedet falder vores stjernedrys om turen stille hen af vejen. Nedenfor kan du trykke dig videre for at om læse om de stjernedrys, der er begyndt at spire. 

Har du planer om selv at vandre "Via Francigena", er du velkommen til at kontakte mig. Den viden som jeg har tilegnet mig, deler jeg gerne med andre. 

Pilgrimsvandring "Via Francigena"

Vandring sammen med Frans af Assisi

Juli 2013

Pilgrimsrute fra Chiusi La Verna til Poggio Bustone, Italien

I juli 2013 begyndte jeg min smukke pilgrimsvandring fra "det fredhellige sted" La Verna til Assisi. På min blog kan du læse hvorledes det opleves. Har du lyst til at vide mere om turen er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. 

Pilgrimsrute

Camino - Santiago de Compostela


Fortælleren Carsten Clausen

Caminoen, Santiago de Compostela , Apostelen Jakob

Forord fra min lille beretning fra Camino-vandringen

Hvert skridt der tages er ukendt og alligevel er der en følelse af at være på vej hjem! Selvom det til tider er lidelsesfuldt, at gå fremad mod målet, så er der intet, som kan få en til at afholde sig fra sin pilgrimsrejse.

I juni 2009 begynder min anden pilgrimsrejse mod Santiago de Compostela. Lige siden hjemkomsten fra den første tur på den franske camino, har jeg ofte tænkt på at tage af sted igen.

Camino de Santiago[1] ”is a wake up call and you just have to keep walking”. Alle sanser bliver intensiveret og caminoens magi cirkulerer i blodet. Apostelen Jakob kommer til syne og vejviseren ”den gule pil” kan så sandelig kalde smilet frem.

 

[1] På denne hjemmeside kan man se læse mere om Camino De Santiago og andre ruter samt litteraturhenvisninger.   http://www.santiagopilgrimme.dk/